Menú

Crides de Voluntariat

Què són les crides de voluntariat?

Les crides són les demandes de voluntariat que les entitats fan a la ciutadania.

El Punt de Voluntariat ofereix a les entitats que desenvolupen projectes de voluntariat a la ciutat, la possibilitat de publicar les seves demandes de voluntariat adreçades a la ciutadania.

Si la vostra entitat necessita voluntariat, podeu emplenar el FORMULARI o contactar amb el PUNT DE VOLUNTARIAT i així, la Crida de la vostra entitat apareixerà publicada en aquesta pàgina web de l'Oficina d'Entitats - Punt de Voluntariat.

En aquest espai trobaràs informació de l'entitat que fa la petició, la descripció de les tasques o el perfil de les persones que es demanda. Cal que busquis a partir de la teva disponibilitat i motivacions quina és l'oferta de voluntariat que més encaixa amb el teu perfil.

Si desitges més informació, posa't en contacte amb el Punt de Voluntariat.

entitats@vilanova.cat  - 938140000 ext 2040

Què són les crides de voluntariat?

Coneix les crides

 • Voluntariat per a l'Economat de Vilanova

  Voluntariat per a l'Economat de Vilanova

  Necessiten 20 persones voluntàries en diverses funcions: acolliment, acompanyament, reposició... Horari: dimarts, dimecres i dijous, matins i tardes. Hi ha un bon equip i t'ho passaràs molt bé! Persona de contacte: Antoni Marrugat 697895531amarruga@xtec.cat

 • Custòdia de Platges

  Custòdia de Platges

  Fa una crida per cercar voluntariat per aquest diumenge 12 de juny en motiu de "La cara invisible del planeta", una jornada de neteja i d'activitats dedicades a la conscienciació i la conservació de mars i oceans. Per apuntar-se aneu al seu web custodiaplatges.org/agenda o entreu a l'enllaç de la BIO del seu instagram @custodia.platges.garraf

   

 • Voluntariat Dina en companyia

  Voluntariat Dina en companyia

  Necessiten 3 persones cada dia, de dilluns a divendres de 12:30h a les 15h.  Les tasques són fer companyia i relacionar-se amb les persones grans participants, servir el menjar i manteniment de l'espai de cuina i menjador. Els voluntaris/àries poden dinar a l'espai gratuïtament. Contacteu amb Núria Gallego (93 893 76 53 i 679 671 949) 

 • Associació contra el càncer

  Associació contra el càncer

  Necessiten persones per a organitzar campanyes informatives i actes puntuals de captació de fons.  Les tasques varien segons l'acte: ajut per al muntatge i preparació de material, informació sobre els serveis de l'associació, venda de productes...Els voluntaris/àries han de tenir flexibiltat, habilitats comunicatives, empatia...Contacteu al 930267537 o garraf@contraelcancer.es.

 • Voluntariat pel Reforç educatiu

  Voluntariat pel Reforç educatiu

  Des de Càritas necessiten 6 persones voluntàries per donar suport als professionals del projecte Reforç educatiu per primària i ESO a la Parròquia de Santa Maria de la Geltrú. Dilluns, dimarts i dijous de 17:20 a 18:30h i de 18:30 a 19:40h. Contacteu amb Júnior (606609092). 

 • Voluntariat per l'Hort Masia Nova

  Voluntariat per l'Hort Masia Nova

  Des de Salut Mental Garraf AFAMMG necessiten 8 persones voluntàries per atendre el reg i fer tasques de manteniment de l'hort a la Masia Nova de Vilanova i la Geltrú. Dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 9.30 a 11.30h. Recomanable tenir nocions de jardineria i/o horticultura. Contacteu amb hortmasianova@gmail.com (691977782 i 693007753). 

 • Voluntariat en Projecte d'Oci Inclusiu

  Voluntariat en Projecte d'Oci Inclusiu

  Es necessita una persona voluntària per a un Projecte d'Oci Inclusiu amb joves de 14 a 18 anys. Dos dissabtes a la tarda al mes. El primer i el tercer del mes de 17h a 19h aprox. a la zona del Garraf.

 • Voluntariat en Programa d'Ocupació

  Voluntariat en Programa d'Ocupació

  Necessiten persona voluntària amb experiència en orientació laboral, per impartir tallers, formacions de competències bàsiques i transversals, acompanyament en la recerca de feina amb ordinador, per a persones en risc d'exclusió social.

 • Voluntariat per a impartir classes de llengua catalana i castellana

  Voluntariat per a impartir classes de llengua catalana i castellana

  Per a un projecte d'inserció laboral per a persones amb risc d'exclusió, es necessita una persona voluntària per impartir classes de llengua catalana i castellana, en horari de matins (dues classes al mes d'una hora i mitja)

 • Voluntariat per la llengua

  Voluntariat per la llengua

  El VxL ofereix dues modalitats: presencial (les parelles han d'assistir al lloc de trobada que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades per mitjà d'Internet, a través de plataformes de videoconferència).

 • Voluntariat a la Botiga de Comerç Just

  Voluntariat a la Botiga de Comerç Just

  Busquem persones compromeses, amb iniciativa i creativitat, per formar part de l'equip de la Botiga de Comerç Just de VNG. Amb la voluntat d'establir un compromís de col·laboració en un o més torns de mati o tarda. 

 • Voluntariat per Programa d'Inserció Laboral

  Voluntariat per Programa d'Inserció Laboral

  Necessiten persones voluntàries amb nocions bàsiques d'informàtica, per fer tallers i xerrades relacionades amb competències bàsiques i transversals relacionades en l'àmbit laboral, adreçat a persones amb discapacitat.

 • Voluntariat amb Persones Grans que pateixen soledat

  Voluntariat amb Persones Grans que pateixen soledat

  Acompanyar a una persona gran compartint 2 hores a la setmana amb ella. Pot tractar-se d'un acompanyament al seu domicili o centre residencial. Col·laborar en tasques d'organització d'Amics de la Gent Gran.

   

 • Voluntariat per suport a l'Hort socioterapèutic - Masia Nova

  Voluntariat per suport a l'Hort socioterapèutic - Masia Nova

  Necessiten persona voluntària amb nocions sobre horticultura i amb capacitat de tracte a les persones, per a manteniment i suport a l'horticultor/a principal per tal de compartir i coordinar les tasques.

 • Vols participar en un voluntariat diferent?

  Vols participar en un voluntariat diferent?

  Vols formar part d'un programa innovador i comunitari? Vols col·laborar en un programa d'ajuda a persones amb trastorn mental? Vols participar en un voluntariat diferent? Vols sentir la increïble sensació d'actuar?

Altres crides

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord