Menú

Dia Internacional

Dia Internacional del Voluntariat 2020

El 5 de desembre es celebra el Dia Internacional del Voluntariat. És un dia per reconèixer i agrair la tasca que realitzeu cada dia milions de persones voluntàries  d'una manera altruista i sense esperar res a canvi. 

Enguany, es vol fer un agraïment especial a la tasca que han fet les entitats, el seu voluntariat i totes les persones que han col·laborat amb la Xarxa ciutadana de suport durant l'Estat d'Alarma.  En aquest sentit, es penjaran diverses pancartes amb el lema Gràcies format pels logotips de totes les entitats que van col·laborar amb la Xarxa Ciutadana de Suport durant el confinament. S'han organitzat diverses activitats al voltant d'aquesta celebració:  

Dia Internacional del Voluntariat 2020

Vídeo de Celebració dels 10 anys de la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú

Aquest 2020, la Mesa d'Entitats Socials celebra el seu desè aniversari.

La Mesa és un espai de trobada on hi participen diverses entitats del Tercer Sector de la ciutat i s'aborden objectius socials comuns.

Coincidint amb el Dia Internacional del Voluntariat el 5 de desembre, s'ha presentat el vídeo de "Celebració dels 10 anys de la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú".

Amb aquest vídeo col·laboratiu, diverses persones que han format part de la Mesa durant tots aquest anys ens expliquen Què és la Mesa i què aporta a la ciutat.

ATRA Associació, guardonada amb el 2n premi voluntariat

ATRA Associació obté el 2n premi de la 27a edició del Premi Voluntariat pel projecte ACTUAun projecte comunitari i integrador, d'atenció centrada en la persona que dona suport a les persones amb problemes derivats del trastorn mental per tal que siguin més autònomes.

ACTUA

Aquest projecte neix per donar resposta a les necessitats detectades en persones del col·lectiu de salut mental dels serveis i programes, amb la finalitat de donar suport a les persones usuàries per millorar la seva autonomia i apoderar-les perquè puguin portar una vida normalitzada i de qualitat.

Llegir més

 

Connecta't al voluntariat!

 

El 5 de desembre de 2019 es va celebrar el Dia Internacional del Voluntariat a la nostra ciutat, a l'Auditori Eduard Toldrà.

És un dia per reconèixer i agrair la tasca que realitzen cada dia milions de persones voluntàries d'una manera altruista i sense esperar res a canvi.

L'acte també ha servit per presentar el vídeo “Connecta't al Voluntariat de Vilanova i la Geltrú”, en què han participat 17 entitats de voluntariat de diferents àmbits: social, esportiu, educatiu, d'oci i temps lliure, mediambiental o sociosanitari.

 

1r Concurs Fotogràfic 2019

 

Exposició fotogràfica sobre el voluntariat de la ciutat.

Imatges presentades per les entitats al  1r concurs  fotogràfic CAPTA EL VOLUNTARIAT amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat a Vilanova i la Geltrú, amb el suport de la Federació Catalana de Fotografia.

L'objectiu és donar a conèixer una visió personal del voluntariat en qualsevol dels seus àmbits: social, esportiu, educatiu, d'oci i temps lliure, mediambiental o sociosanitari.

Aquest concurs vol ser un reflex de com el voluntariat canvia la vida de moltes persones i moltes persones canviaran la teva.

 

1r Concurs Fotogràfic 2019

Capta el Voluntariat

  • Element 1
  • Element 2
  • Element 3
  • Element 4
  • Element 5
  • Element 6
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord